YOTH

YOTH

dinsdag 28 juni 2016

MOOI MOOI EN MOOI

We krijgen dagelijks te horen hoe mooi onze collectie wordt gevonden. Mensen zijn vaak overrompeld door zoveel moois dat ze zien bij YOTH. Daar zijn we natuurlijk best trots op.
Maar wat we ook vaak horen is dat men niet weet waar te moeten beginnen in huis om het ook zo fijn te krijgen.
We willen daar graag bij helpen, en we broeden op de vorm van een workshop met het doel je huis naar je zin te maken. Daar kom ik nog op terug!
Als je al heel simpel ergens wilt beginnen, is de ontbijttafel dekken in 1 kleurgamma misschien wel het meest geschikte.
Ga bijvoorbeeld uit van naturel linnen. Alles wat iets donkerder / lichter / bruiner of witter is mag erbij. Een mooi tafelkleed, goede borden of bakjes,bekers of glazen en bestek, een broodschaal en een vaasje met voor mijn part een (witte) bloem uit de berm geplukt.
Als je kritisch kijkt naar wat je neerzet, geen plastic bakjes of broodzak, geen lelijk pak melk en niets wat je niet mooi vindt, kom je misschien tot de conclusie dat je moet beginnen bij een nieuw kleed.
Of juist bij een paar ontbijtborden . Nou, dat is nog te overzien. En als je steeds op die manier je tafel dekt, en daarvan geniet, zul je zien dat je met een mix van oude en nieuwe spulletjes ook de goede sfeer kunt maken. Uitbreiden naar een volledig nieuw servies kan altijd nog.

Als je er niet uitkomt, dan helpen we je graag! En voor inspiratie ben je ook van harte welkom bij YOTH of op facebook, of instagram, of op de website.
Voel je welkom!